Bio Miquel Sabate.

Miquel Sabaté Masachs  

Nascut a Barcelona l’any 1972 i resident a Sant Pere de Riudebitlles des de l’any 2007.

Format artísticament a l’Escola Massana en cursos de dibuix, pintura, pintura mural, figura humana i disseny l’any 2004 va obtenir la Diplomatura en Arts i Disseny per la mateixa Escola, durant aquests anys va tenir de tutors a l’Ignasi Aballí, Isabel Banal, Victòria Campillo i mestres com Isidre Manils, Jaume Barrera, Jordi Canuda, Jesús Prieto, Begoña Egurbide, J esús Martínez, J.Puertolas…. L’any 2003 obté una beca Erasmus a l’École Supérieure des Beaux-Arts de Marseille. L’any 2012 va realitzar també un curs de Còmic raro amb l’artista Francesc Ruiz, al Centre d’Art Tarragona.

Pel que fa a la seva experiència artística, inicia el seu recorregut l’any 2001 organitzant el cicle de cinema a l’Escola Massana durant el curs 2001-2002.

Durant el 2002 participa en l’exposició col·lectiva al Centre Cívic “Casa Groga” de Barcelona i al New Art a l’hotel Barceló Sants. L’any 2003 exposa, sempre col·lectivament, al Cercle Artístic de Sant Lluc de Barcelona, sala ESBAM de Marseille i a la Sala Busquets de Barcelona. L’any 2004 present a l’exposíció del “Col·lectiu Off Massana” a la Sala Busquets de Barcelona i a l’Espai Agustí Massana del Poble Espanyol. També el 2005 exposa al Centre Cultural Caixa Terrassa on una obra seva és seleccionada al Concurs Ricard Camí de la mateixa ciutat i exposa també a la Galeria Marie Fabre de Barcelona. L’any 2008, 2009, 2012, 2014, 2016 participa a la Bienal d’Art sobre paper Riudebitlles, el 2011 i 2015 participa al Glop d’art Riudebitlles i desde el 2015 forma part del col·lectiu d’artistes del Penedès ARDHARA participant en la exposició col·lectiva “ Els colors del vi” realitzada a la sala Portal del Pardo del Vendrell. L’any 2017 participa a l’exposició “OUT of TIME” a la galería Albareh Art Gallery de Bahrein , també participa al Gar-Gar Festival de murals i art rural de Penelles. Membre del col·lectiu d’artistes Riudebitlles Territori d’Art.

Des del 2012 gestiona l’Espai Satan una micro galería ubicada en un antic caixer automàtic a Sant Pere de Riudebitlles on hi ha exposat entre d’altres Jesús Atienza, Marc Serra, Col·lectiu indigents a dojo, Eulàlia Grau, Ko Aarts…

 

 

Exposicions individuals:

– “Tornar a començar” a la Sala Trinitaris de Vilafranca del Penedès. 2013

– Impaktes Visuals GraffitiShop & ArtGallery. Febrer 2015


Translate »