LALI MILLÀS. Exposició “Món Particular” 16 /2/2017

Lali Millàs ( Barcelona 1958 )
 
A vegades em pregunto, com ha sorgit aquest neguit i aquest impuls? Inevitablement recordo.
 
La infantesa transcorre en un ambient familiar proper als valors intel·lectuals i al món artístic; estades a casa dels avis, envoltats de llibres ‘l’avi és escriptor’, de música, de quadres i de vegades acompanyats pels seus amics de LA COLLA, un cercle intel·lectual i artístic de l’època que la pintora Olga Sacharoff va immortalitzar en dos llenços. A mi m’agrada molt la dansa i l’avi em porta a veure als millors Fonteyn i Nureyev. El temps va passant i segueixo sensible i propera a la música, la dansa, l’arquitectura, el disseny i la imatge.
 
Ja en el present, a l’estudi de l’Empordà i molt atenta al món artístic contemporani, elaboro una sèrie de quadres perquè sento l’impuls vital, experimental i autodidacta  amb molta energia i entusiasme.
 
És ara quan s’instal·la la constància en el meu espai i temps creatiu i exposo MÓN PARTICULAR a la galeria Legax Art.
 
Sí, sí, pinto perquè necessito expressar la passió, l´emoció i perquè recordo.
 
 

About: **


Translate »